Wozoco 'De Populier' shadow
  • Wozoco 'De Populier'shadow
  • Wozoco 'De Populier'shadow
  • Wozoco 'De Populier'shadow
  • Wozoco 'De Populier'shadow
  • Wozoco 'De Populier'shadow
  • Wozoco 'De Populier'shadow
  • Wozoco 'De Populier'shadow

Wozoco 'De Populier'

BV Koek realiseert inrichtingsplan buitenruimte voor woonzorgcomplex 'De Populier' te Schoonhoven. 

Het voormalige politiebureau is verbouwd en een woonlocatie geworden voor 22 mensen met een verstandelijke of meervoudige handicap. Ondertussen woont er een gevarieerde groep van jong tot oud van redelijk zelfstandig tot wat meer hulpbehoevend mensen.

Om het geheel compleet te maken hebben wij de buitenruimte opnieuw ingericht. Het terrein is opgeschoond, de verhardingen zijn vernieuwd, gazon- en beplantingsvlakken zijn aangebracht en bomen geplant. Hekwerk en verlichting is geplaatst evenals het fietsleunhek, een trampoline en parkbanken.

BV Koek wenst de gebruikers veel woongenot! 

← terug